1 июл. 2008 г., 11:33

любов 

  Поэзия » Любовная
828 0 3
 

Да! От любов имам нужда!

Да ме обича само един, не всички мъже.

Любов! Да! Любов ми е нужна,

за да живея със смисъл поне.

 

И знаеш ли, аз съм щастливка,

защото, ти хвана ръката ми,

когато аз в нужда изпаднах,

че в този момент мисъл коварна

се опитваше сърцето ми да раздере.

За туй те обикнах и искам със теб

живота нататък

с любов да живея - 

и в глъчка, и в радост

със теб да се смея.

Обичам очите ти,

обичам ръцете ти,

обичам и устните

несигурни, нежните,

когато целуват ме,

когато хортуват ми.

Обичам душата ти.

Обичам бедрата ти,

тъй силно се вплели

с любов във телата ни.

Обичам те целия

и искам те целия.

Без теб няма смисъл

животът ми, клетият.

Без теб бих умряла,

защото жадувам те...

 

 

10.04.2006г.

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво...обичащо...зов за обич...
    хареса ми, Йовка.
  • Обичам те целия

    и искам те целия.

    Без теб няма смисъл

    животът ми, клетият.

    Без теб бих умряла,

    защото жадувам те...

    На колко ли мъже си го казвала?

    Стиха е страхотен!
  • Вечната, неутолима жажда...
    Поздравления!!!Вълнуващ стих!!!
Предложения
: ??:??