3 ago 2008, 18:17

Любов 

  Poesía » Otra
659 0 7

Хайде...

Време е...

Дай да вървим

по сгънатите

книжни оригами,

до отричане...

ЛЮБОВ!

Всички възли

да разплетем,

от безумие...

Кама Сутра на зазоряване

и Мадона!

Този пъзел в сърцето

няма нареждане...

ЛЮБОВ!

Събуй си обувките

и влез...

Счупи всички

предпазни ключове...

Нека има достатъчно ток

във фибрите-докосване...

Осъмвам от желание...

Аз идвам!

ЛЮБОВ!!!

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??