Хайде...
Време е...
Дай да вървим
по сгънатите
книжни оригами,
до отричане...
ЛЮБОВ!
Всички възли
да разплетем,
от безумие...
Кама Сутра на зазоряване
и Мадона!
Този пъзел в сърцето
няма нареждане...
ЛЮБОВ!
Събуй си обувките
и влез...
Счупи всички
предпазни ключове...
Нека има достатъчно ток
във фибрите-докосване...
Осъмвам от желание...
Аз идвам!
ЛЮБОВ!!!
© Росица Илиева All rights reserved.
радвам ти се...с обич.