29 ene 2010, 18:32

Любов 

  Poesía » Formas orientales
1801 0 10

Гълъбов полет,

две преплетени съдби,

любовта струи.

 

***

Душата шепне,

сърцето пак копнее,

мигове любов.

 

***

Лъчи се сливат,

погледи се пак горят,

в жар за двама.

 

 

 

 

 

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??