30 ago 2008, 11:16

любов 

  Poesía » De amor
984 0 2

Ти за мен си любовта,

ти разпалваш в мен искра.

И когато пак ме доближиш,

сякаш искаш да ме изкушиш.

В твоя плен попадам аз,

сякаш обладава ме неземна страст.

Целиш със стрела и ето,

пак улучваш ми сърцето.

Ти ме караш да се чувствам

доста по-различна

и разпалваш в мен страната неприлична!

Нежно,аз докосвам ти лицето,

а с една целувка ти ме пращаш на небето.

Ти за мен си сладко изкушение,

за което не съм открила точното определение!

© Гери Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??