30.08.2008 г., 11:16 ч.

любов 

  Поезия » Любовна
974 0 2

Ти за мен си любовта,

ти разпалваш в мен искра.

И когато пак ме доближиш,

сякаш искаш да ме изкушиш.

В твоя плен попадам аз,

сякаш обладава ме неземна страст.

Целиш със стрела и ето,

пак улучваш ми сърцето.

Ти ме караш да се чувствам

доста по-различна

и разпалваш в мен страната неприлична!

Нежно,аз докосвам ти лицето,

а с една целувка ти ме пращаш на небето.

Ти за мен си сладко изкушение,

за което не съм открила точното определение!

© Гери Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??