8 oct 2019, 8:03

Любов 

  Poesía » De amor
890 4 1

Любов

 

Душата страда, но не се преструва!

Сърцето плаче, ала без сълзи!

Ти се питаш: а дали си струва?

Умът ти казва: струва си, търпи!

 

Ти го знаеш: тя го заслужава!

Щом живее в твоите очи,

щом от своята любов ти дава

тя го заслужава, разбери!

 

Винаги мечтана и желана,

любена със огън и със страст!

Тя е вярност, обич и измяна.

Второто ти, истинското „аз“!

 

Силна е любовната отрова!

Не умираш, ала те боли!

Търсиш я отново и отново!

Сладка е дори и със сълзи!

 

Като сянка идва във съня ти,

през деня остава спомен жив!

Страдаш щом я няма, но когато

тя е с теб, тогава си щастлив!

 

07.10.2019 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??