6 dic 2018, 8:47

Любов 

  Poesía » De amor
522 1 0

В името ѝ много са се жертвали,

много са с разбитите сърца...

И ходят бездушно... и молят с надежда...

Някой  да им подаде ръка...

 

Често е красива...

Облечена прилежно...

Влиза тя... една щастлива...

Вдъхва истинска надежда...

 

А когато  си тръгва...

 

Коварна, различна...

Без дъх те оставя...

така неподготвен...

И сразен, огорчен...

... и самотен.

© Исс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??