А устние ѝ пролетно миришат,
цветя, милувки и мъже въздишащи,
любов...
нозете ѝ обсипват със целувки,
сърца и рози,
момински преструвки.
Любов...
и няма по-красива,
по-желана,
сърца туптящи,
букли и дантели,
любов...
от нея всичко
бихме взели.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados