Feb 14, 2019, 6:54 PM

Любов 

  Poetry » Love
292 1 0

А устние ѝ пролетно миришат,

цветя, милувки и мъже въздишащи,

любов...

нозете ѝ обсипват със целувки,

сърца и рози,

момински преструвки.

Любов...

и няма по-красива,

по-желана,

сърца туптящи,

букли и дантели,

любов...

от нея всичко

бихме взели.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??