18 abr 2020, 8:32

Любов 

  Poesía » Filosófica
292 0 0

Животът е по-силен от смъртта,

дните ни са наниз – перлички с обков.

Не се страхувай от омразата,

превърни я във любов!

 

14.09.2018

© Венета Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??