18.04.2020 г., 8:32 ч.

Любов 

  Поезия » Философска
290 0 0

Животът е по-силен от смъртта,

дните ни са наниз – перлички с обков.

Не се страхувай от омразата,

превърни я във любов!

 

14.09.2018

© Венета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??