"Спи спокойно,
мисля си за теб и те обичам!“ -
прошепна ти и ме прегърна.
Ще заспя сега, любов. Заспивам.
Защото знам, че ме обичаш.
Обичам те - тези думи две
милувка са за моята душа…
Живот и сила са за мен
изречени от твоята уста.
В прегръдките ти ще заспя
под звездопада от любов
и в лунна люлка във нощта
ще бъдем двама с теб едно.
EL – sunny EL
29.02.2020
© Sunny Todos los derechos reservados