Jun 24, 2021, 4:39 PM

Любов 

  Poetry » Love
331 1 2

"Спи спокойно,
мисля си за теб и те обичам!“ -
прошепна ти и ме прегърна.
Ще заспя сега, любов. Заспивам.
Защото знам, че ме обичаш.
 
Обичам те - тези думи две
милувка са за моята душа…
Живот и сила са за мен
изречени от твоята уста.

В прегръдките ти ще заспя
под звездопада от любов 
и в  лунна  люлка във нощта
ще бъдем двама с теб едно.


EL – sunny EL
29.02.2020

© Sunny All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??