Любовта е ти да помогнеш
да се раздаваш и да дадеш,
надежда за ново начало,
подслон, дом, уют и утеха,
да жънем заедно успеха.
Да имаме взаимна мечта,
давайки си истинска клетва.
Любовта е да дадеш душата си без жал
и да знаеш отново какво наистина си дал!
Автор: Виктория Милчева- Тори М
© Виктория Милчева Todos los derechos reservados
Поздравления!