2 sept 2021, 18:59

Любов 

  Poesía » De amor
282 0 1

Място в живота си не ти намерих.
Все те завирах във някой ъгъл,
мечтите забравях, спомените обесих…
Стиховете ми с теб са препълнени!

© Ива Котине Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??