Sep 2, 2021, 6:59 PM

Любов 

  Poetry » Love
280 0 1

Място в живота си не ти намерих.
Все те завирах във някой ъгъл,
мечтите забравях, спомените обесих…
Стиховете ми с теб са препълнени!

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??