Несгоди, болка и горчивини,
любов ли ги наричаш ти?
Любовта е силна и търпи,
докато пламъкът не изгори,
тогава споменът ѝ те връхлита,
и всичко със себе си помита.
На своите криле,
и сърцето ти ще отнесе.
Ще бродиш из тъмата ти,
докато тя сама не прецени,
че урока си, не си научил ти.
Щастие не се купува
и с любов не се търгува.
© Samanta S. Todos los derechos reservados