Nov 21, 2021, 12:42 AM  

Любов 

  Poetry » Love
424 0 0

Несгоди, болка и горчивини,

любов ли ги наричаш ти?

Любовта е силна и търпи,

докато пламъкът не изгори,

тогава споменът ѝ те връхлита,

и всичко със себе си помита.

На своите криле,

и сърцето ти ще отнесе.

Ще бродиш из тъмата ти,

докато тя сама не прецени,

че урока си, не си научил ти.

Щастие не се купува

и с любов не се търгува.

© Samanta S. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??