Любовта е приказка която трябва да се изживее.
Макар че любовта не винаги завършва с щастлив
край.
Но уви винаги се появяват хора добри или лоши
в които се влюбваме.
Влюбваме се в очите на един човек ,защото
в неговите очи виждаме неговата искреност.
Добротата му ни кара да изпитваме силни
чувства към него и все повече се привързваме
към него.
Хубавите му очи ни разтапят и ни карат да
Чувства ме пеперуди в стомаха.
Уви любовта е хубаво и красиво чувство
което всички хора изпитваме.
В любовта има много препятствия, които
трябва да се преодолеят .
Много е важно да имаме доверие на
партньора ни в живота.
Доверието е като цвете обаче от не
грижи и внимание - цветето вехне.
Това се случва и в любовта.
© Violeta Dimitrova Todos los derechos reservados
И наистина ли е поезия?