23.10.2022 г., 16:05 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
594 1 2

Любовта е приказка която трябва да се изживее.

Макар че любовта не винаги завършва с щастлив

край.

Но уви винаги се появяват хора добри или лоши

в които се влюбваме.

 

Влюбваме се в очите на един човек ,защото

в неговите очи виждаме неговата искреност.

Добротата му ни кара да изпитваме силни 

чувства към него и все повече се привързваме

към него.

Хубавите му очи ни разтапят и ни карат да 

Чувства ме пеперуди в стомаха.

Уви любовта е хубаво и красиво чувство

което всички хора изпитваме.

 

 

В любовта има много препятствия, които 

трябва да се преодолеят .

Много е важно да имаме доверие на 

партньора ни в живота.

Доверието е като цвете обаче от не 

грижи и внимание - цветето вехне.

Това се случва и в любовта.

© Violeta Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чувстваме, негрижи - една дума. Къде е граматиката?
    И наистина ли е поезия?
  • Пожелавам ти истински, никога неувяхващи цветя
    и много, много пеперуди!
    Поздрави! Успех!
Предложения
: ??:??