12 ene 2024, 11:11

Любов 

  Poesía » De amor
136 1 1

Любов тъй страстна и гореща,
любов тъй омайна, наслада носеща.
В две сърца тя се породи,
когато се открихме аз и ти.

 

Две съдби преплетени,
две сърца "обречени"
и безброй думи изречени,
думи като:- Обичам те завинаги!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??