12.01.2024 г., 11:11 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
125 1 1

Любов тъй страстна и гореща,
любов тъй омайна, наслада носеща.
В две сърца тя се породи,
когато се открихме аз и ти.

 

Две съдби преплетени,
две сърца "обречени"
и безброй думи изречени,
думи като:- Обичам те завинаги!

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??