Денят е слънчев като твоя глас,
гласът ти нежен като този ден,
мигът пораства тихо вътре в нас,
мигът е искрен, влюбен и смирен.
Прилича на спирала любовта
от слетите ни къдрави лъчи,
изкачва ни с възторг нагоре тя
и огледални сме: очи в очи.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados