2 jul 2007, 23:13

ЛЮБОВ ДО БЕЗКРАЯ 

  Poesía
558 0 0
Надежда блика и струи
във нощ от падащи звезди.
И нежни устни шепнеха ми,
поток в мен сякаш ромони.
Такава  звездна нощ мечта,
усещах я със всички сетива!
Гореща,  палеща като вулкан,
звезда отрони се,  цял океан!
Представи сляха се в едно,
политнахме с божествено крило,
в безкрая звезден, непознат,
с любов всевечна, без компас!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??