Не виждам,
не бягам,
не искам,
не търся,
не моля,
не питам,
а само те нося,
във мен,
във кръвта ми,
във пулса,
по миглите мои,
в сълзата
по тебе изплакана,
в устните,
в кожата,
в порива
и под ноктите даже,
във всяка пора те чувствам,
в диханието,
копнежа и мислите,
във смисъла
да те живея...
Любов е...
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados