Apr 7, 2009, 11:46 AM

Любов е 

  Poetry
848 0 13

Не виждам,

не бягам,

не искам,

не търся,

не моля,

не питам,

а само те нося,

във мен,

във кръвта ми,

във пулса,

по миглите мои,

в сълзата

по тебе изплакана,

в устните,

в кожата,

в порива

и под ноктите даже,

във всяка пора те чувствам,

в диханието,

копнежа и мислите,

във смисъла

да те живея...


Любов е...

 


© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??