Сърцето като слънце ще изгрее,
а слънцето като сърце ще свети,
щом в пролет синьото небе прелее,
щом пролет плисне цветните куплети.
Зелена радостта ще се завърне,
сърцето ще запее - пойна птичка
в студа от топлотата преобърнат,
любов е пролетта, обича всички.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados