13 nov 2008, 15:30

Любов и грях 

  Poesía » De amor
584 0 2
Всеки, навсякъде е сам за никъде,
миналите белези се стараем да прикриваме.
Невидимата красота случайно ли не виждаме...
На любимия човек: "Сбогом" след "Довиждане".
Така светът ли бил устроен,
отново на щастлив ще съм престорен.
Вик в душата ми затворен,
за чудесата на живота пътят ми отворен.
Всички имат свойта меланхолия,
романтични драми с предистория.
Аз също съм един от тях,
трепети и мигове, любов и грях...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всички имат свойта меланхолия,
    романтични драми с предистория.
    Аз също съм един от тях,
    трепети и мигове, любов и грях...

    Ти също си един от тях, но по своя хубав начин!
  • любов и грях...
Propuestas
: ??:??