Млада брезичка
в клонките си уловила
сребърна луна.
Ветрец полюшва
снагата премаляла,
любов е това...
Ветрец и луна...
пак с нежност се заражда
вълшебство в нощта.
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados