6.01.2008 г., 10:13 ч.

Любов и хайку 

  Поезия » Любовна
1430 0 50

 

 

                                        

                                        Млада брезичка

                    в клонките си уловила

                    сребърна луна.

 

                    Ветрец полюшва

                    снагата премаляла,

                    любов е това...

                                       

                    Ветрец и луна...

                    пак с нежност се заражда

                    вълшебство в нощта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??