15 sept 2009, 16:29

Любов и Нощ 

  Poesía » De amor
490 0 0

Видях две хубави очи

и си помислих - това си ти!

Но тези хубави очи се оказаха

само бляскави звезди.

Гледам ги аз в нощта и си мисля за това,

колко хубава е тя - любовта,

но само за мига, в който срещнах я в нощта!

© Димитър Варадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??