15.09.2009 г., 16:29 ч.

Любов и Нощ 

  Поезия » Любовна
492 0 0

Видях две хубави очи

и си помислих - това си ти!

Но тези хубави очи се оказаха

само бляскави звезди.

Гледам ги аз в нощта и си мисля за това,

колко хубава е тя - любовта,

но само за мига, в който срещнах я в нощта!

© Димитър Варадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??