Видях две хубави очи
и си помислих - това си ти!
Но тези хубави очи се оказаха
само бляскави звезди.
Гледам ги аз в нощта и си мисля за това,
колко хубава е тя - любовта,
но само за мига, в който срещнах я в нощта!
© Димитър Варадинов All rights reserved.