23 ene 2008, 10:52

Любов и омраза ( Странно настроение) 

  Poesía » Otra
2357 0 29

Любовта  е  красива  нотка,

от  която  струната  страда.

Омразата  пък  е  котка,

а  котка  по  гръб  не  пада.

 

 

И  нека  да знаят  другите,

и  ние  да  знаем  нека -

любовта  е  само  за  лудите,

омразата  е  за  всеки.

 

 

С  ръждиви  пирони  в  дланите,

с  венец  от  кървави  тръни

ние  не  вярваме  в  раните,

но, уви, вярват  в  смъртта  ни.

 

 

С  души  като  от камък

по  някаквa  висша  команда

изгаряме  в  кървав пламък,

но  ние  сме  саламандри...

 

 

Ние  сме  просто  различни

и  нямаме  чувства  зрими

и  щом  като  не  обичаме,

значи  сме  неуязвими.

 

 

И  нека  да знаят другите,

и  ние  да знаем  нека -

любовта  е  само  за  лудите,

омразата  е  за  всеки.

© Валентина Драгнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??