Любов и пламък
Любовта е стихия,
любoвта е раздор,
вземи я, разпали я,
не я превръщай в позор.
"Обичам те" на любимия кажи,
любовта сънувай и мечтай.
С много страст я разкраси
и желанието за сладост опознай.
Приятно е сърцето лудо да тупти
и гърдите да взривява,
любовта животът ни крепи
и радост силна ни доставя.
Търси любовта сред гори и поля,
търси я под звездното небе,
погази тази черна самота,
не проронвай сълзи като мъничко дете.
Може много да я търсиш,
може много да боли,
но тъгата трябва да пропъдиш
и душата в пламък да гори.
24.06.2006
© Инна Филипова Todos los derechos reservados
Ще я намериш!
И ще гориш в нея!
СЛАВИ