2 янв. 2008 г., 14:13

Любов и пламък 

  Поэзия » Любовная
674 0 2

                                    Любов и пламък

 

 Любовта е стихия,
 любoвта е раздор,
 вземи я, разпали я,
 не я превръщай в позор.

 

 "Обичам те" на любимия кажи,
 любовта сънувай и мечтай.
 С много страст я разкраси
 и желанието за сладост опознай.

 

 Приятно е сърцето лудо да тупти
 и гърдите да взривява,
 любовта животът ни крепи
 и радост силна ни доставя.

 

 Търси любовта сред гори и поля,
 търси я под звездното небе,
 погази тази черна самота,
 не проронвай сълзи като мъничко дете.

 

 Може много да я търсиш,
 може много да боли,
 но тъгата трябва да пропъдиш
 и душата в пламък да гори.

 


                                                                                                                               24.06.2006

© Инна Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Търси любовта!
    Ще я намериш!
    И ще гориш в нея!
    СЛАВИ
  • любовта трябва да бъде намерена!!стихът е разкошен браво!!
    много целувки и честита нова година
Предложения
: ??:??