2 nov 2009, 1:10

Любов и страст 

  Poesía
670 0 2

Любов и страст,
никой няма такава власт,
единствени те владеят света,
на живота те са цвета.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
те по-силни са от една мечта
и траят повече от пламъка на свещта.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
кръвта размразяват
и до края на живота остават.

© Ивайло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??