2 нояб. 2009 г., 01:10

Любов и страст 

  Поэзия
673 0 2

Любов и страст,
никой няма такава власт,
единствени те владеят света,
на живота те са цвета.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
те по-силни са от една мечта
и траят повече от пламъка на свещта.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
кръвта размразяват
и до края на живота остават.

© Ивайло Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??