2.11.2009 г., 1:10 ч.

Любов и страст 

  Поезия
672 0 2

Любов и страст,
никой няма такава власт,
единствени те владеят света,
на живота те са цвета.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
те по-силни са от една мечта
и траят повече от пламъка на свещта.

Любов и страст,
никой няма такава власт,
кръвта размразяват
и до края на живота остават.

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??