30 abr 2008, 14:53  

Любов или измама? 

  Poesía » De amor
1486 0 6

Любов ли е, когато прилича на измама?

Лъжа ли е, когато даже думи няма?

Страх ли е, когато скачаш в пропаст, яма,

с кратък надпис: "Свят за двама"?

 

Лудост ли е да мечтаеш тайно, скрито,

за море от нежност, с дъх на шоколад пропито,

сълзи ли са, когато плачат не очите, а сърцето,

дар горещ за едно студено, мъжко его?

 

Дилема ли е, когато няма и въпроси,

а "отговорът" само болка носи?

Начало ли е, когато се оглежда в края

и Ад ли е, когато в миг донася Рая?

 

 

 

© Павлина Каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??