19 may 2011, 23:08

Любов или Копнеж 

  Poesía » De amor
632 0 0

Идваш при мен с поглед влюбен,

докосваш ме с ръцете топли, изпълнени с желание и подбуда,

прегръдка нежна подари ми, притиснат силно в мен,

усмивка грее на лицето, изгаря сърцето...

 

Очите ти, впити в мен,

горещо става и започваш темпото да забързваш,

страстно копче по копче откопчаваш,

с длан погалваш лицето мълчаливо,

 

в очакване притаен дъх задържаш

и сърцето ти започва да тупти все по-силно,

ще изхвърчи, пръстите треперят,

устни жадни за целувки страстни, впити един в друг -

искаш ме, но далеч си ти от мен...

 

Една въздишка ни разделя,

а всъщност сме един до друг,

само мислите далечни

държат ни отдалечени.

 

Любов или Копнеж по една мечта,

лесно осъществима, но след това

все по-близо и далеч от мен

бавно изгаряш всеки ден.

 

Бъди с мене, а след това си върви и за мен забрави,

докато не повторим онова,

за което и двамата, в мечти

изпълнени, чакаме в нощта!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??