Идваш при мен с поглед влюбен,
докосваш ме с ръцете топли, изпълнени с желание и подбуда,
прегръдка нежна подари ми, притиснат силно в мен,
усмивка грее на лицето, изгаря сърцето...
Очите ти, впити в мен,
горещо става и започваш темпото да забързваш,
страстно копче по копче откопчаваш,
с длан погалваш лицето мълчаливо,
в очакване притаен дъх задържаш
и сърцето ти започва да тупти все по-силно,
ще изхвърчи, пръстите треперят,
устни жадни за целувки страстни, впити един в друг -
искаш ме, но далеч си ти от мен...
Една въздишка ни разделя,
а всъщност сме един до друг,
само мислите далечни
държат ни отдалечени.
Любов или Копнеж по една мечта,
лесно осъществима, но след това
все по-близо и далеч от мен
бавно изгаряш всеки ден.
Бъди с мене, а след това си върви и за мен забрави,
докато не повторим онова,
за което и двамата, в мечти
изпълнени, чакаме в нощта!
© Мария Все права защищены