20 oct 2011, 22:46

Любов = живот 

  Poesía » Otra
505 0 2

Красотата искам и ще виждам.

Като сянка няма да прииждам.

Ще обикна настоящето аз скоро.

Писна ми от тая никаква умора!

 

Ще слушам морски, сини песни.

Дрехи ще ми бъдат мигове чудесни.

Маргаритки ще са ми очите –

най-красиво огледало на душите.

 

Ще се науча да обичам друго –

както теб обичах – толкоз лудо!

Ще намеря щастие в деня си.

Ще открия и магията в съня си.

 

И пак с усмивката си ще пленявам.

И пак аз слънцето ще заслепявам.

Отново ще опитам да живея.

С цветовете от дъгата ще се слея. 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??