30 jul 2007, 23:02

Любов ли бе, да го опишеш 

  Poesía
3486 0 2
Плажът самотен привечер,
с морето играе си пак,
вятърко носи пак песен,
на самотен моряк.

Момиче самотно се скита,
по пясъка пише с ръка,
че тебе, че тебе обича
най-много от всичко в света.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??