Jul 30, 2007, 11:02 PM

Любов ли бе, да го опишеш 

  Poetry
3630 0 2
Плажът самотен привечер,
с морето играе си пак,
вятърко носи пак песен,
на самотен моряк.

Момиче самотно се скита,
по пясъка пише с ръка,
че тебе, че тебе обича
най-много от всичко в света.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??