30.07.2007 г., 23:02 ч.

Любов ли бе, да го опишеш 

  Поезия
3488 0 2
Плажът самотен привечер,
с морето играе си пак,
вятърко носи пак песен,
на самотен моряк.

Момиче самотно се скита,
по пясъка пише с ръка,
че тебе, че тебе обича
най-много от всичко в света.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??