В минутите се гони обич,
а те пък тичат във сърца.
Разпъва утро своя лозунг:
"Да бъде нежност, красота!"
Разпъва го по твойте устни,
оттам направо го чета
и още сънена те вкусвам:
Сладниш ми - както любовта,
облечена във светло синьо,
в цвета на твоите очи.
Със дъх нa теб, Неустоима!
Една сред всичките жени,
която знае да обича,
да бъде всичко... и живот.
Минутите в сърцата тичат
и всичко е любов, любов.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados