28 abr 2015, 21:35

Любов моя 

  Poesía » De amor
385 0 1

Любов моя,

ела до мен и прегърни ме

и от всеки страх - ти избави ме.

С любовта си, във магия въведи ме

и във безкрайната вселена - ти отведи ме.

 

Любов моя,

сърцето ми за обичта от теб копнее.

Не оставяй ти да избледнее

пламъкът във мойте влюбени очи.

Любовна песен искам аз - в сърцето да звучи.

 

Любов моя,

обичай ме, до мен бъди

и мечтите мои - ти сбъдни.

Целуни ме, нека дълго продължи

и че си вечно моя - нежно ти ми прошепни.

© Боби Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Любов моя,
    обичай ме, до мен бъди
    и мечтите мои ти сбъдни.
    Целуни ме, нека дълго продължи
    и че си вечно моя - нежно ти ми прошепни."Мило стихотворение за най-
    прекрасното чувство- любовта.
    Поздрав и хубав ден!
Propuestas
: ??:??