Любов моя,
ела до мен и прегърни ме
и от всеки страх - ти избави ме.
С любовта си, във магия въведи ме
и във безкрайната вселена - ти отведи ме.
Любов моя,
сърцето ми за обичта от теб копнее.
Не оставяй ти да избледнее
пламъкът във мойте влюбени очи.
Любовна песен искам аз - в сърцето да звучи.
Любов моя,
обичай ме, до мен бъди
и мечтите мои - ти сбъдни.
Целуни ме, нека дълго продължи
и че си вечно моя - нежно ти ми прошепни.
© Боби Всички права запазени
обичай ме, до мен бъди
и мечтите мои ти сбъдни.
Целуни ме, нека дълго продължи
и че си вечно моя - нежно ти ми прошепни."Мило стихотворение за най-
прекрасното чувство- любовта.
Поздрав и хубав ден!